Site icon Călătorim împreună

Despre

Anunțuri publicitare

Cine este Diana?

    Nu sunt o femeie de carieră cu siguranță, dar mă simt bine în pielea mea. Pe lângă plăcerea de a fotografia tot ce prind în cale, plăcerea mea cea mai mare este aceea de a călători. Am fost cu gândul la ducă de la 6 ani, când am fugit de acasă și am plecat cu trenul de noapte la bunici.

    Mereu m-am întrebat ce este dincolo de un loc fotografiat, ce fel de oameni, ce obiceiuri au, ce istorie și cât de frumos este locul. Am văzut multe locuri, de la îndepărtata Japonie la orașul drag mie, Iași, și pot spune ca trăim într-o lume unde oamenii sunt minunați prin diversitatea lor, natura este schimbătoare de la o țara la alta iar orice bordei are al sau obicei. Cine este Diana? Pot spune că sunt o wanderlust !

    De ceva timp locuiesc în Grecia, o țară atât de frumoasă și de primitoare. Din călătoriile mele vreau sa va împărtășesc și vouă impresii atât despre Grecia continentală cât și despre cea insulară. Sper ca articolele mele sa devina un mic ghid de buzunar în călătoriile pe care le veți face.

   What People Say
Odată ce ai călătorit, voiajul nu se termină niciodată, ci este reluat iar și iar în memoria ta. Nimeni nu va putea să-ți întrerupă vreodată călătoria.

   “Lumea este o carte, iar cei ce nu călătoresc citesc doar o pagină.” – Sf. Augustin

   Sper ca blogul “Turiști Încăpățânați” să vă ajute în alegerea vacanțelor dumneavoastră.

Pentru curiozități si mai multe fotografii urmăriți pagina blogului https://www.facebook.com/filedecalatorie

Exit mobile version