Călătorim împreună

Nu îți vei aminti anii, doar călătoriile.

Acasa

Călătoria magică

    Călătoria magică incepe cu tine!

    James Michener spunea: “Dacă mâncarea străină ți se pare grețoasă, ignori obiceiurile locale, te temi de religiile străine și eviți oamenii, mai bine stai acasă.”

    

    Pentru mine, călătoria este ceva magic. Te ajută să explorezi lumea ta interioară mutându-te în lumea exterioară. Călătoriile au menirea să ajute la creșterea personală și spirituală, precum și la dorința de a savura profund frumusețea lumii. Amintirile se acumulează călătorind aproape sau departe de casă, fixând în memorie locuri, oameni și tradiții. Cine nu are amintiri, îmbătrânește singur. Sunt locuri unde sufletul trebuie să fie, unde trebuie să se întoarcă pentru a-și aminti.

    Nu scriu despre călătorii de lux. Prefer mereu hotelurile mici, confortabile și frumoase sau locațiile administrate de familii locale. In acest fel experimentez cu adevărat magia și tradiția locurilor. Nu merg la restaurante fițoase, prefer tavernele locale și nici nu mă dau în vânt după distracțiile nocturne.

    Îmi place să îmi organizez singură călătoria magică și uneori, apelez la operatorii de turism locali. De obicei pentru ieșiri cu barca sau mini excursii de o zi. Prin urmare, voi fi lângă tine cu sfaturi și idei pentru călătoria ta magică.

    O călătorie se construiește cu detalii, informații și cunoaștere reciprocă. Scrie-mi despre unde vrei să mergi și mai presus de toate, la ce te aștepți de la călătoria ta magică. Acest detaliu este esențial pentru a te putea ajuta cu sfaturi de călătorie.

    Eu nu organizez vacanțe, nu sunt un operator sau agenție turistică, dar pot să te ajut cu articolele despre călătoriile mele în Grecia, Italia, Japonia sau Malaezia.

Sper să iți fiu utilă și nu uita că aștept părerile și comentariile tale.

Ce spune lumea

    “Atunci când călătorești, gândește-te că o țară nu este făcută pentru ca tu să te simți confortabil în ea. Este făcută pentru confortul oamenilor ei” – Clifton Fadiman.

    “Nu am fost peste tot, dar este pe lista mea” – Susan Sontag.

   Pe  https://www.elefant.ro/ găsești cărți interesante despre călătorii și ghiduri de călătorie.

%d blogeri au apreciat: